Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Januar 2015 – www.kalishti.ch
Monat: Januar 2015

Sërish borë, ndërkohë vazhdon problemi me rrymën elektrike!

Është dita e dytë me radhë që banorët e fshatit Kalishtë dhe jo vetëm, që kanë probleme me rrymën elektrike. Gjatë ditës së djeshme rrymë ka pasur me ndërprerje të vazhdueshme deri në orën 18.00 ku pastaj nuk ka pasur

Demiriqani Rexhepi: Në Strugë 90 % e mësimdhënësve në grevë, maqedonët gjithashtu!

Demirqani Rexhepi nga Kalishti, përndryshe kryetar i Sindikatës Rajonale të Arsimit ka deklaruar për Drini.mk se sot greva është më masive se dje dhe se në grevë janë edhe mësimdhënsëit maqedonas në disa shkolla të Strugës.

Top