Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Dezember 2014 – www.kalishti.ch
Monat: Dezember 2014

Zëvendësimi i gypave të azbestit gati në përfundim!

Zëvendësimi i gypave të azbestit me ato të plastikës është gati në përfundim e sipër. Punimet kanë filluar prej më shumë se 2 javë dhe ishte paraparë që deri në fund të vitit të njëjtat të kryhen. Kjo iniciativë u

“Certifikatë e Artë” për Kalishtin, rinovoi shkollën me vet kontribut

Qendra e Vullnetarëve, një organizatë që promovon vullnetarizmin, ka nderuar me “Certifikatë të Artë”, banorët e Klaishtit të cilët me vet kontribut kanë rinovuar shkollën e tyre, në mungesë të ndihmës institucionale për ta bërë këtë.

Top