Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Oktober 2014 – www.kalishti.ch
Monat: Oktober 2014

Përurohet shkolla jonë!

Në prezencën e dhjetra qytetarëve të Kalishtit, nxënësve ,mësuesëve ,kryetarit të Komunës së Strugës Ziadin Sela ,shkrimtarit të njohur Resul Shabani ,përfaqësuesëve të biznesit që ndihmuan në renovimin e shkollës, sot në Kalishtë u përurua dita e parë e mësimit

Pas 7 vjetëve pause, merret iniciativë për rihapjen e klubit futbollistik!

            Pas më shumë se 7 vjetë pause,dikush po mendon sërish për rihapjen e klubit futbollistik dhe riorganizimin e rinis në fshat. Kësaj radhe ështe Jetmir Mimini apo siç e njohim të gjithë me nofkën

Rinovimi gati në përfundim, të hënën hapet shkolla!

Kanë ngelur edhe disa ditë nga përfundimi i rinovimit të shkollës sonë e cila falë mbështetjes së madhe nga firma dhe persona të ndryshëm privat nga Kalishti dhe rrethina e Strugës, po merr një pamje krejtësisht ndryshe. 

Përshumvjet edhe Gëzuar Kurban Bajramin!

Vizitor, miq, bashkatdhetar, mërgimtar të dashur, www.kalishti.ch ju uron të gjithë besimtarëve myslimanë Gëzuar edhe Përshumvjet Kurban Bajramin!

Top