Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
September 2014 – www.kalishti.ch
Monat: September 2014

Komuna e Strugës nis rehabilitimin e rrugës së “kolektorit”

Zyra për Mrrëdhënie me Publikun e Komunës së Strugës ka njoftuar se sot kanë filluar punimet për hapjen, rehabilitimin dhe shtrimin me asfalt të ri e cilësor të rrugës së kanalit  ( kolektorit).“Bëhet fjalë për rrugën që lidh  qytetin e

Shkolla e Kalishtit: Ja kush na mbështeti fuqishëm!

Kur rinovimi i shkollës dhe të gjitha punimet janë në përfundim e sipër, ne edhe njëher i falenderojmë të gjithë ata persona privat, ndërmarrje dhe firma të ndryshme që nuk kursyen për të ndihmuar këtë iniciativë tonën. Në fakt i

Fillojnë punimet e fasadës, sigurohet dërrasa e zezë, lojra për fëmijë..

Sot kanë filluar edhe punimet e fasadës të shkollës, të cilat do zgjasin përafërsisht deri në 8 ditë. Faqja e murit ku është dera hyrëse do vishet e gjitha me gurë Berati në ngjyrë të kaltër. Gjithashtu edhe ana lindore

Getagged mit: , , ,

Rinovimi gati nga fundi. Ndihmon edhe familja e Pajtim Kasamit!

Nga i gjithë rinovimi i shkollës, kanë ngelur pothuajse detajet për tu përfunduar dhe pastrimi. Të gjitha klasët janë shtruar me estrih, korridori edhe zyra gjithashtu. Dyshemeja e zyrës do shtrohet me pllaka, kurse korridori edhe klasët do shtrohen me

Edhe portali ALMAKOS shkruan për renovimin e shkollës tonë!

Miki Trajkovski/ Almakos Nga politikanët, vetëm Zijadin Sela, Kryetarë i Komunës së Strugës, ka ndihmuar me 2000 euro që të realizojmë një pjesë të programit, tha Jusufi…

Top