Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
August 2014 – www.kalishti.ch
Monat: August 2014

Adi Jusufi i gëdhend emrat e bustit në qendër!

Adi Jusufi i cili është me pushime në Kalisht, ka gjetur kohë të jap kontributin fal prefesionit që ai ushton edhe në mërgim.Të gjitha emrat e veteranëve  që ishin shkruar në bustin e vënë në qendër të fshatit ,ai i

Renovohet burimi i ujit dhe ndërtohet një pjesë shtesë!

Një tjetër projekt i paraparë po realizohet në fshat dhe e gjitha kjo falë ndihmës dhe mbështetjes nga shoqata „Valët e Liqenit“ në Zvicër. Objekti i burimit të ujit i cili furnizon fshatin me ujë,i lënë pas dpre pothuajse që

Miliona euro për dasmat shqiptare!

Rekordi i ceremonive martesore ka kulmuar në Pollog e Kërçovë gjatë kësaj periudhe. Me mijëra dasma numërohen të jenë organizuar nga mesi i korrikut e të tjera janë të rezervuara deri për në fund të këtij muaji. Mes tyre ka

Top