Jahr: 2014

Zëvendësimi i gypave të azbestit gati në përfundim!

Zëvendësimi i gypave të azbestit me ato të plastikës është gati në përfundim e sipër. Punimet kanë filluar prej më shumë se 2 javë dhe ishte paraparë që deri në fund të vitit të njëjtat të kryhen. Kjo iniciativë u

“Certifikatë e Artë” për Kalishtin, rinovoi shkollën me vet kontribut

Qendra e Vullnetarëve, një organizatë që promovon vullnetarizmin, ka nderuar me “Certifikatë të Artë”, banorët e Klaishtit të cilët me vet kontribut kanë rinovuar shkollën e tyre, në mungesë të ndihmës institucionale për ta bërë këtë.

Përurohet shkolla jonë!

Në prezencën e dhjetra qytetarëve të Kalishtit, nxënësve ,mësuesëve ,kryetarit të Komunës së Strugës Ziadin Sela ,shkrimtarit të njohur Resul Shabani ,përfaqësuesëve të biznesit që ndihmuan në renovimin e shkollës, sot në Kalishtë u përurua dita e parë e mësimit

Pas 7 vjetëve pause, merret iniciativë për rihapjen e klubit futbollistik!

            Pas më shumë se 7 vjetë pause,dikush po mendon sërish për rihapjen e klubit futbollistik dhe riorganizimin e rinis në fshat. Kësaj radhe ështe Jetmir Mimini apo siç e njohim të gjithë me nofkën

Rinovimi gati në përfundim, të hënën hapet shkolla!

Kanë ngelur edhe disa ditë nga përfundimi i rinovimit të shkollës sonë e cila falë mbështetjes së madhe nga firma dhe persona të ndryshëm privat nga Kalishti dhe rrethina e Strugës, po merr një pamje krejtësisht ndryshe. 

Top