Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
September 2013 – www.kalishti.ch
Monat: September 2013

Kalishti bëhet me hotelin me pesë yje!

Më në fund një investim serioz në fushën e turizmit pritet të konkretizohet në Komunën e Strugës.Bëhet fjalë për hotelin e dikurshëm ‘’Izgrev’,’në fshatin Kalishtë të lënë në mëshirën e fatit dhe degradimit i cili falë një investimi të konsiderueshëm të

Si do të zgjidhet rasti i shkollës së Kalishtës!?

  Sot me fillimin e vitit të ri shkollor në Maqedoni disa shkolla kanë kushte deri diku të kënaqshme, disa nuk plotësojnë as për së afërmi kushtet për të qënë shkollë.   Një e tillë është në fshatin Kalishtë të

Top