Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Februar 2013 – www.kalishti.ch
Monat: Februar 2013

Për shqip shko në Shqipëri ,këtu është Maqedoni!

Adi Jusufi, gjatë ditës së sotme ka përjetuar një situatë të pakëndshme dhe irrituese, si rezultat kundërshtimit të hapur që ka ndeshur nga një sporteliste në zyrat e Fondit të Sigurimeve  Shëndesore, konfirmon ai për ‘’Strugalajm.com’’. Jusufi, tregon se gjatë

Në Kalishtë dy shtëpi në shënjestër të hajdutëve

  Seria e vjedhjeve po vazhdon në vendbanimet e Strugës dhe nuk ka të ndalur.Këtë herë shënjestër e hajdutëve ishin dy shtëpi në fshatin Kalishtë pronarët e të cilave jetojnë dhe punojnë në Austri. Nga policia konfirmojnë ngjarjen dhe theksojnë

Top