Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Januar 2013 – www.kalishti.ch
Monat: Januar 2013

Krasta e Kalishtit do bëhet me hotele dhe shtëpi pushimi

Nëse gjithcka shkon sipas parshikimeve të autoriteteve, krasta e fshatit Kalishtit që ndodhet në afërsi të liqenit do të shëndrohet në një zonë zhvillimore turistike me hotele, dhe shtëpi pushimi, informojnë nga Komuna e Strugës.Vendorët potencojnë se se në bazë

Akoma në procedurë shkolla e Kalishtit!

Pas problematizimit në media që ju bë kushteve të vështira në të cilat mësojnë nxënësit në shkollën e Kalishtit ,nga dikasteri i Arsimit u premtua se për një kohë të afërt do të dilet me një zgjidhje, por deri tani

Top