Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Oktober 2009 – www.kalishti.ch
Monat: Oktober 2009

Ujin e pishem nuk e paguajm,rrymen elektrike po.Pse keshtu?

Pa rryme edhe jetohet,por pa uje,hiq fare,megjithate edhe ate uje qe ne e konsumojme nuk e paguajme. Perse rrymen e paguajm ne rregull kurse ujin jo?Mos duhet valle qe dikush te na kerkoj parate duke na folur ne gjuhen maqedone?Se logjika

Gjoja filluan ta bejn rezervarin e ri..dhe ku mbeti???

Nuk eshte as e para edhe as e fundit qe ndodh nje gje e tille ne fshatin tone.Askush me nuk e ven ujin ne zjarr dhe te merzitet qoft edhe per dicka me te vogel.Para votimive kryetari aktual i Struges

Top