Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
August 2009 – www.kalishti.ch
Monat: August 2009

Turnir ne Llabunisht,Kalishti humb ne gjysem finale!

Ashtu si vitin e kaluar edhe kete vit Kalishti ka marr pjes ne turnirin e zhvilluar ne Llabunisht i cili zgjati rreth 2 jave.Ne kete turnir gjithsej kishte 24 ekipe dhe ndeshjet zhvilloheshin ne grupe gjate mbremjes. Per ekipin tone nga

Mbaroj edhe shatervani..

Epo thoshin se nuk mbaron shatervani asnjeher.Prandaj duhet mos folim asnjeher para kohe 🙂 Tashi pak rendesi ka se ne shatervan nuk ka vend se ku te dale uji,por ama nuk mund te thomi se i njejti nuk ka mbaruar.Ky

Si dukeshte nje dite pushimi ne Kalisht?

Shyqyr zotit qe kishim dasma dhe ditet ishin te njejta..nuk ka shume per tu menduar se si kaloheshte nje dite pushimi ne Kalisht.Perderisa ne fshat nuk ka mergimtar,gjithçka eshte e qete dhe asnje kokerr njeriu nuk gjen per te biseduar

Top