Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
April 2009 – www.kalishti.ch
Monat: April 2009

Riaktivizohet shoqata humanitare „Valët e Liqenit“ në Zvicër.

Te dashur bashkfshatar dhe vizitor te nderuar.Pas me shume se 2 viteve,shoqata humanitare „Valet e Liqenit“ nga Kalishti ne Zvicer ka filluar serish aktivizimin e saj si me pare.Pas 12 vjeteve egzistimi se shoqates,2-3 vitet e fundit ecuria e aktiviteteve

Fotoja e Kalishtit në ankand,në një faqe Sërbe?!

Nje lajm mjaft i rralle dhe teper interesant.Fotoj a e fshatit tone e ber ne vitin 1928,ka qen ne ankand per rreth 2 muaj ne nje faqe Serbe.Me sa arritem te kuptojme,autori ka ne dispozicion shume foto te vjetra dhe

Si eshte zgjeruar Kalishti me familje,deri tek stergjysherit tane?

Gjate kohes kur perandoria osmane mbante ne sundim Shqiperin,shume familje jane shperngulur nga Shqiperia per te kerkuar nje strehim apo ndoshta edhe nje jete te re dhe te qete. Keshtu ka ndodhur edhe me dy vellezer nga qyteti Mat ne

Nje gjiro neper Kalisht:-)

Video e incizuar prej mob-telefon ne muajn Mars viti 2009 nga Lindim Jusufi dhe Akik Rexhepi

Top