Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
März 2008 – www.kalishti.ch
Monat: März 2008

Migjen Dauti nga Kalishti dhe kenga e tije e pare ne Nota Fest.

Kengetari jone nga Kalishti i cili me kengen e tije te pare konkuron ne „Nota Fest“ dhe merr çmimin si orkestrimi me i mire.Vertet sukses i mbar per Migjenin.Ne i deshirojme atij suksese te me tutjeshme ne karieren e saponisur. Kurse

Migjen Dauti,nderon Kalishtin si kengetari i pare ne fshat!

Ndonëse në fshat kemi persona me profesione të ndryshme,deri me sot nuk kemi pas rastin të kemi asnjë këngëtar që të na përfaqesoj në evenimente te ndryshme.Migjen Dauti është ai që  ka thyer akullin dhe njëkohësisht ka hapur derën e sukseseve

Top