Warning: preg_match(): Unknown modifier 't' in /home/dido/public_html/wp-content/plugins/mobile-website-builder-for-wordpress-by-dudamobile/dudamobile.php on line 609
Januar 2008 – www.kalishti.ch
Monat: Januar 2008

Mbldhje e zhvilluar ne Kalisht per problemet e fshatit!

Lajm i dates 20.01.2007 ne Kalisht Dje e (Shtune) 20.1.2007 ne ambientet e shkolles fillore ne fshatin tone u zhvillua nje mbledhje organizuar nga bashkia lokale,per te zgjedhur problemin e ujit dhe tema te hapura nga vet te pranishimit aty.

Cili eshte vendi i pershtatshem per bustin?

Gati se u bene dy vite qe kryesia e fshatit vendosi nje bust (ne hyrje te xhamis) ne te cilen jane shkruajtur emrat e bashkatdhetareve tane te cilet kane rene ne lufte si heronj. Sipas informacioneve qe kemi siguruar,ne ate bust

„Të varfër“ edhe pse me dy shkolla..

Ne galerin tone jane shtuar edhe me shume foto nga fshati jone respektivisht nga „shkollat“ tona qe kemi.Duket qarte se sa rendesi i kemi kushtuar ne ketij problemi kaq serioz .Ne nje kohe si kjo e sotmja,te mesojne femijet ne kushte kaq

Top